Diensten

Domeinnaam

Jouw eigen naam

Wil je een domeinnaam registreren? Dat kan bij Online Sale. Wij registeren het goedkoop en snel voor je. Keuze uit vele domeinextenties.
Registreer nu je domeinnaam
webshoting

Webhosting

100% veilige verbinding

Wij helpen je jouw website veiliger te maken. We bieden je onder andere een https-verbinding aan. En we scannen jouw website 24/7 op kwetsbaarheden. Om ze daarna veilig te verhelpen.

Website

Jouw online visitekaartje

Website laten maken met eenvoudig beheersysteem. Uniek design en snel online. Scherpe prijzen en eenmalige kosten. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk is.
Computer eigen website
Adwords

Online marketing

Vergroot het succes van uw bedrijf

Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.

Website onderhoud

Jouw online collega

Heeft u slechts enkele keren per jaar een kleine aanpassing/ wijziging en wilt u geen maandelijkse updates en controles van uw website? Dan is de optie incidenteel onderhoud het meest geschikt voor u; geen vaste kosten, wel support wanneer dat nodig is en een snelle reactietijd. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe (Responsive) layout, toevoegen van functionaliteit, advies over Online Marketing.
Wordpress onderhoud

Digitale ondersteuning

Jouw hulp in nood

Heb je hulp nodig bij één van je digitale apparaten zoals je computer, tablet of telefoon. Wij lossen dit snel en vakkundig voor je op! Wij verhelpen je problemen maar zorgen er ook voor dat je ten alle tijden gebruik kan maken van je apparaten. 

Huisstijl

Huisstijl = Identiteit

Begin je een nieuw bedrijf? Of ben je toe aan een nieuw logo? Stop met zoeken want wij weten wat je wilt. Het begint allemaal met je logo. Het is namelijk het eerste contact dat mensen hebben met jouw bedrijf. Op je gevel bij een bezoekje, in je e-mail handtekening bij een contactaanvraag, op een folder/flyer bij een advertentie, op je website/webshop bij research, op je polo bij een klantbezoek, op je auto voor mensen in de file.. Kortom: het logo is iets wat iedere klant of potential ziet.

Huisstijl
Koppel je website met intergraties

Integraties

Creëer inzicht in uw website/webshop

Door middel van de programma’s van onder andere Google kunt u de gegevens makkelijk bijhouden van uw website. Ook is er een mogelijkheid om te koppelen met bijvoorbeeld een chatfunctie. Hierdoor kunt u en uw klanten makkelijk communiceren.