Intergraties

Analytics koppelen

Inzicht in uw website

Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Google Analytics
Search console

Search console koppelen

Inzicht in uw zoekprestaties

Gebruik de tools en rapporten van Search Console om het zoekverkeer en de prestaties van je site te meten, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je site opvalt onder de zoekresultaten van Google.

Adwords koppelen

Haal meer klanten binnen

Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.
Google adwords
Google Tagmanager

Tag Manager koppelen

Eenvoudig taggen

Beheer al uw tags zonder code te bewerken. Google Tag Manager biedt gratis eenvoudig, betrouwbaar en gemakkelijk geïntegreerd tagbeheer.

Chatfunctie implementeren

Chat met bezoekers

Live chat is tegenwoordig niet meer weg te denken bij organisaties die klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. Een website bezoeker kan door live chat direct zijn/haar vraag kwijt, zonder lang te hoeven zoeken op de website naar een mogelijk antwoord. Zo’n vraag nog sneller beantwoorden, zorgt er voor dat de klant sneller een aankoop afneemt!
Activeer chatfunctie
Hotjar

Koppeling Hotjar

Begrijp uw gebruiker

Alles wat uw team nodig heeft om inzichten te ontdekken en de juiste veranderingen aan te brengen. Met de software van Hotjar kunt u de gebruiker opnemen. Hierdoor ziet u precies hoe de gebruiker zich gedraagt en wat er eventueel anders moet.